Какво пих и беше ОК #1

Заимствах идеята за тази серия от постове от един подкаст, който наскоро Петър ми препоръча. Става дума за Говори ѝнтернет, където има рубрика Какво си купих и е ОК. Подкастът е много приятен за слушане и ако се интересувате от интернедите, би трябвало да ви хареса.

И те така – какво пих наскоро и беше ОК:

Torpedo от Sierra Nevada – пила съм я преди и е много повече от ОК. Както и Pale Ale от същата пивоварна. Харесвам такива богати на вкус IPA с характер, класика.

Double Liberty IPA от Anchor – също много готин double IPA, очаквано от Anchor. Силно охмелена, също класика.

1 na 100 от Kormoran – е тук вече е много интересно, защото тази бира е с алкохолно съдържание 1%. Първото ми впечатление беше: „Почти като истинска е!“, защото на вкус си е съвсем нормален IPA, като на второ впечатление ми се стори, че нещо липсва. Но така или иначе това е супер за бира през целия ден.

OND от Bevog – много приятен опушен портър със сравнително ниско алкохолно съдържание – 6.3%. Кафен вкус, приятна горчивина без сладост, което лично аз много харесвам.

През тази седмица пих още Опасен чар от Beer Bastards, както и Bird of Pray от Het Uiltje. И двете бяха ОК, но бих повторила, за да се уверя. 🙂

Междувременно си направих и профил в Untappd, където малко по малко отбелязвам пробваните от мен бири. От време на време избухвам и попълвам по много, за които се сетя, но засега нямам и 300 отбелязани. Подозирам, че иначе са близо 500, но какво да се прави, като късно започнах. Ако ви е интересно какво пия, ще се радвам да ме добавите в Untappd.

Вижте още:

Какво пих и беше ОК #5 (или не беше)

Какво пих и беше ОК #4

Какво пих и беше ОК #3

Какво пих и беше ОК #2

2 коментара към “Какво пих и беше ОК #1”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *